prof. Ivana, pianolærer, sanglærer Oslo

Pianolærer og sanglærer Oslo- prof. Ivana

Ivana pianolærer Oslo sanglærer Oslo

Utdannelse:

Ivana er født i 1988 i Sabac, Serbia. Hun begynte å spille piano på grunn- og videregående musikkskole i Sabac. Deretter studerte Ivana på Kunstakademiet i Beograd, Serbia. Ivana avsluttet studiene i Bosnia og Hercegovina ved avdelinger for piano utøvende og pedagogikk. Som pianostudent fikk hun undervisning fra fremtredende piano pedagoger som Goara Lazic, Dragomir Bratic, Dubravka Jovicic, Jokuton Mihailovic. Ivana har deltatt i mange konkurranser i solo piano og duo, og vunnet flere priser på serbiske nasjonale konkurranser. Hun har også deltatt på Masterklasser med Svetlana Bogino, Vladimir Ogarkov, Djordje Milojkovic, Albo Valdma og Igor Lasko. Ved siden av musikkutdanning har hun Bachelor i Engelsk språk og litteratur, og Master i Multikulturell og flerinternasjonal utdanning.

Konserterfaring:

Ved siden av piano, Ivana har flere års erfaring som vokalist og sanglærer. Hun har vart en av de faste vokalistene i den populære serbiske gruppen Balkanika, også har vart vokalist for mange andre TV-kjente serbiske sangere. Spremic er veldig aktiv innen musikklivet også som komponist, kammermusikker og kordirigent. Ivana har holdt konserter som musiker i Belgia, Østerrike, Hellas, Norge, Kina, Algerie, Tyrkia, Bulgaria, Slovenia, Motenegro, Bosnia og Hercegovina.

Undervisning:

Ivana har flere års erfaring som pianolærer og sanglærer.
Hun har undervist elever i piano fra 4 år og oppover på både grunn- og videregående musikkskoler, på musikkbarnehage og privat. Ivanas pianoelever fikk flere priser på nasjonalle konkurranser. Hun legger vekt på korrekt teknikk og musikkteori, men også på musikalsk utvikling og personlighet til hver enkelt elev. Hun synes at det er viktig at elever lærer å kose seg med musikken.
Ivana underviser sangelever i grunnlegende vokal teknikk og kan forberede dem for forskjellige typer sangkonkurranser som Norske talenter, Melodi Grand Prix, osv..

Etter ønske kan Ivana holde undervisning på norsk, engelsk, italiensk eller serbisk.

sangundervisning sommerkonsert sanglærer Oslo konsert sang lærer Oslo singing teacher Oslo
Piano og sanglærer Ivana spiller piano sammen med voksen sangelev på skolens elevkonsert i Oslo.
Ivana sanglærer Oslo pianolærer Oslo sangpedagog Oslo singing teacher Oslo
Ivana underviser på gruppeøvelse med musikkskolens kor

 

 

 

 

 

 

 

_____________________

Relaterte lenker:

Pianokurs

Sangkurs

Musikklek for små barn fra 4-5 år