prof. Adam, pianolærer, trekkspillærer, musikkteorilærer Oslo

Pianolærer og trekkspillærer Oslo- Adam

Adam Vuckovic pianolærer trekkspillærer Bislett St.Hanshaugen Bolteløkka Oslo

Utdannelse:

Adam er født i Jagodina, Serbia. Han begynte å spille trekkspill som 8 år gammel på Musikkskolen Vladimir Djordjevic (6 år) og deretter på Trekkspillskolen- Miodrag Pajic (5 år). Parallelt med trekkspill, som 14 åringer begynte Vuckovic å spille piano. Det var på videregående Musikkskole- Miloje Milojevic (4 år) i programmet- Musikkmedarbeider. Programmet omfatter bl. annet intensivt pianoundervisning- 2 ganger per uke med eksamener/konserter på slutten av hvert år. Deretter tatt han studiene sine på Kunstfakultetet i Pristina, Kosovo- programmet Musikkpedagog (6 år).

Ved siden av pianoundervisning på Fakultetet, fordypet Adam seg i Solfegio- gruppeundervisning i musikk for barn som omfatter bl. annet notelære, utvikling av gehør, rytme og musikkteori. Han avsluttet Kunstfakultetet i Pristina med sin masterarbeidMusikkundervisning for barn (Solfegio) som ble vurdert av jury og fikk den høyeste karakter (10 /A).

Konserterfaring:

Som trekkspiller har Adam hatt en rekke vellykkede konserter i Serbia og deltok på diverse konkurranser i Folkemusikk på trekkspill som resulterte med en rekke første pris år etter år. Etterhvert var han invitert til å sitte i jury for samme type konkurranser. Adam har reist i Europa og har spilt folk- taffel- underholdnings- musikk på trekkspill på restauranter og til diverse folkedans grupper. Han har spilt bl annet i Italia, Frankrike, Serbia og Norge.

Undervisning:

Adam har erfaring med undervisning i piano, trekkspill, gehør, vokal utvikling og musikkteori. På Kolibri Musikkakademi underviser han i både piano (klassisk)trekkspill (klassisk, folk) og er kursleder for Notelære og Gehørtrening for voksne. Han underviser på norsk, engelsk eller serbisk.

trekkspillkurs trekkspilltime trekkspillundervisning Oslo trekkspill voksne musikkskole voksne lær å spille trekkspill learn to play accordion teacher musikkskoler i Oslo trekkspilllærer trekkspillærer
Trekkspilltime med voksen elev
Oslo pianolærer sammen med elev pianotimer Oslo pianoskole Oslo pianolærer Oslo pianoundervisning Oslo notelære acordion teacher pianotimer Stavanger pianoskole Stavanger pianoundervisning Stvanager musikkskolen Oslo musikkskolen Stavanger lær å spille piano OSlo lære å spille piano Stavanger
På bildet- Adam spiller piano sammen med 6 år gammel elev på skolenskonsert

_____________________

Relaterte lenker:

Trekkspillkurs

 

Pianokurs

Notelære, gehør og musikkteori