Pianopedagog Oslo- prof. Gabriella

Pianopedagog Oslo- prof. Gabriella

pianolærer Oslo Gabriella, pianoundervisning Oslo, pianokurs Oslo, pianotimer Oslo, pianoskole Oslo, piano lærer Oslo Gabriella, piano undervisning Oslo, piano kurs Oslo, piano timer Oslo, piano skole Oslo,

Utdannelse:

«Jeg er født i 1988 i Vynohradiv, Ukraina. Jeg arvet mitt musikalsk yrke i familien min som mora og bestemora er også profesjonelle musikere. Som 6 åring, begynte jeg å lære å spille det grunnleggende piano ved bestemor. Deretter fortsatte piano opplæringen på grunn- og videregående musikkskole (1996-2007). Etterpå ble jeg tatt opp i Lviv Nasjonal Musikk Akademi, hvor fullførte jeg bachelor- og masterstudietutøvende piano og pedagogikk (2008-2013).

Konserterfaring:

I studieårene jeg har deltatt i flere piano konkurranser med utmerkelser både som solist og akkompagnatør, og spilte mange solo konserter, blant annet med Lviv filharmoniske orkester, nylig også flere tematiske konserter ved den ungarske ambassade i Oslo.

Pianoundervisning:

Før jeg flyttet til Norge, underviste jeg piano for nybeginnere på kulturskolen og var akkompagnatør ved barnebalett og ved blåseinstruments klass. Jeg har også noe erfaring med babysang undervisning, og selv som har jeg egne barna, har jeg god erfaring med småbarn. Foruten underviser jeg piano for barn og voksene, både nybegynnere og videregående.

Mitt mål i undervisning som pianopedagog er å skape en solid grunnlegg i pianospill på enkelste måte, som i fremtiden kan la elvene lære selvstendig det som de ønsker. Jeg streber etter å åpne elvenes beste evnene og å gi opplevelse gjennom musikk.

Etter ønske, kan jeg undervise på 5 språk: norsk, engelsk, ungarsk, ukrainsk og russisk.»

__________________

Relaterte lenker:

Pianokurs for barn og unge

Pianokurs voksne

Musikklek for små barn fra 4-5 år