Pianolærer Oslo- prof. Elena

Pianolærer Oslo – Elena

pianolærer Oslo Elena pianokurs Oslo, pianoundervisning Oslo, pianotimer Oslo, pianotimer barn OSlo, pianotimer voksne Oslo, piano lærer Oslo, piano timer Oslo, piano kurs Oslo

Utdannelse:

Elena er utdannet ved Det Nasjonale Musikkakademiet i Sofia med mastergrad i solo piano og kammermusikk, og har vunnet en rekke priser i hjemlandet Bulgaria. Etter å ha fullført mastergraden i 2005 ble hun invitert til å arbeide som akkompagnatør og lektor i pianoakkompagnement ved Musikkakademiet og som repetitør ved New Bulgarian University.

Konserterfaring:

Elena har holdt konserter ved kammermusikkfestivalen i Barth, Tyskland, Den internasjonale musikkfestivalen i Varna og Art Festival i Sofia. Hun har også hatt konserter og turneer i Bulgaria, Tsjekkia, Tyskland, Hellas, Italia, Norge, England, Skottland og Irland.  Hun har gjort innspillinger for bulgarsk nasjonal-tv og nasjonal radio. Samt har vært solist med Varna filharmoniske orkester og Akademisk symfoniorkester i Sofia.

Undervisning:

Elena har erfaring med pianoundervisning både fra hjemmelandet sitt og Norge. Hun har vært pianolærer for elever i alle alder, både musikkstudenter barn og voksne. Hun er en positiv og sosial person som evner å inspirere elevene og skape et miljø som gjør at elever trives og viser god framgang. Etter ønske kan Elena undervise på norsk, engelsk eller bulgarsk.

_________________

Relaterte lenker:

 

Pianokurs for barn og unge

 

Pianokurs voksne