Personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler

Webanalyse og informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel (cookies) er en tekstfil som ved besøk eller interaksjon med en nettside lagres i din nettleser sitt minne. Hensikten med slike kapsler er å huske tidligere brukerinnstillinger og gi en mer personlig tilpasset brukeropplevelse eller innhente statistikk som gir innsikt i brukeratferd slik at nettsiden kan optimaliseres.

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, men samler ikke på data som kan identifisere deg eller som vil kunne krenke personvernet.

Google Analytics

Nettsiden bruker Google Analytics som analyseverktøy, hvor informasjonen er lagret på en av Google sine servere. Informasjonen er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.

Behandling av personopplysninger

Du kan benytte nesten alt innhold på vår nettside uten å oppgi dine data. Når og i hvilken grad vi registrerer og behandler personopplysninger når du bruker vår nettside, beskrives som følger:

Skjemainnsending

Hvis du ønsker å bruke vårt søknadsskjema, eller andre skjemaer på nettsiden, vil innsamlede data kun bli brukt av oss og bare i den grad det er nødvendig for å drive kundeservice og holde oversikt over regnskap, avtaler og kundeforhold.

Hvilke personopplysninger behandles

Foretaket behandler navn på elev, navn på foresatte med kontaktinformasjon som adresse, e-post og telefonnummer. Gjennom semesteret lagres også data knyttet til timeplanen.

Behandlingsgrunnlaget

Ved å bli kunde samtykker du i at virksomheten behandler dine personopplysninger. Du har rett til innsyn, sletting samt å trekke tilbake dette samtykket på et senere tidspunkt. Persondata som er brukt til fakturering er underlagt bokføringsloven og lagres i henhold til denne loven.