Noemi pianolærer Oslo

prof. Noemi, pianolærer Oslo
Noemi Utasi - pianolærer Oslo

Utdannelse:

Noemi er født i Subotica, Serbia. Hun begynte å lære piano på Musikkskolen i Subotica. Hun studerte på Kunstakademi i Novi Sad, Serbia både Bachelor og Master (2008-2013). Skoleåret 2012-2013 gikk hun første året av master 2 ved Franz Liszt Musikkakademi i Budapest. For 2013-2014 hun fortsatte master på Norges Musikkhøgskole som utvekslingstudent. Nå er hun på Fordypningstudiet på NMH. Hun studerte med Rita Kinka, Attila Nemethy, Balazs Fulei, Einar Henning-Smebye, Sveinung Bjelland.

Konserterfaring:

Mellom 1999-2007 har hun vunnet første plass syv ganger i den Serbiske Nasjonal Konkurranse for Pianister og utmerkte seg på internasjonale konkurranser i Italia, i Belgia og i Ungarn. Hun fikk en pris fra den Kongelige familien Karadordevic for å ha vært den beste studenten. Universitetet i Novi Sad har også gitt henne et flertall priser for hennes gode resultater på studiet. Året 2012/2013 ble hun valgt som en av de beste studentene i ved Kunstakademi i Novi Sad og mottok et stipend fra Azerbaijan som kalles Uzeyir Hajibeyov.

Undervisning:

Noemi underviste klaver ved Musikk videregående skole i Subotica. Som masterstudent ble hun assistent til klaverseksjon ved Kunstakademiet i Novi Sad i skoleåret 2012-2013. Hun jobbet også som privat pianolærer. Hun finner undervisning utfordrende og spennende fordi hver elev er aneledes og timene med dem er aldri like. Dette inspirerer henne til å jobbe med undervisning.