Ledige stillinger

Kolibri Musikkakademi trenger en KONTORMEDARBEIDER som skal jobbe innen feltene: administrasjon, utvikling og marketing.

Vi er en musikkskole som tilbur grunnlegende musikkundervisning til barn og voksne. Vi har som sitt formål å bygge opp en stor institusjon for klassisk musikk over hele Norge hvor dyktige lærere kan gjennom et godt system overføre kunskap og stille sunne krav til elevene og hjelpe dem til å få glede og gøy ved både mestring av musikalske stykker og sitt eget utvikling.  Du får mulighet til å vare en del av skolen som stadig utvides og å bli med til å forme den.

Oppstart hurtigst mulig, men vi venter gjerne på den rette.

Du vil få en sentral stilling hos oss med mange ulike arbeidsoppgaver.
Dette er en nyopprettet stilling, hvor du selv kan være med at prege din utvikling.
Dette er deltid stilling med mulighet til fulltid etterhvert- det skal jobbes fra mandager til torsdager (kjernetid fra kl 10- 14)

ARBEIDSOPPGAVER

Du skal jobbe med kundeservice, administrasjon, økonomi: svare på telefon, håndtere inn- og utgående post og mail, behandling av elevlister, fakturabehandling, oppfølging av lønnsrapporter, utviklingsoppgaver, PR: skriving av både forretningsplan, støttesøknader, marketingplan og utgjøre evt. andre oppgaver som blir fordelt i administrasjonen.

KVALIFIKASJONER

Fordel er å ha erfaring innen administrasjon, økonomi, marketing, klassisk musikk og utvikling.
Gode datakunnskaper
Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig norsk

PERSONLIGE EGENSKAPER

Du må vare selvstendig, løsningsorientert, detaljorientert, strukturert, serviceinnstilt og engasjert med gode samarbeidsevner, være systematisk, fleksibel, endringsvillig og ha gode samarbeidsevner og god tidsplanlegging.

Søknader med CV sendes til daglig leder Andrijana Vuckovic på epost adresse: post@kolibrimusikkakademi.no

For spørsmål om stillingen kan du ringe tlf 96880364
________________________________________________________

Vi søker etter:
PIANOLÆRER
GITARLÆRER
CELLOLÆRER

Steder:
Oslo-Bislett- Majorstua- Akker Brygge
Stavanger- Bekkefaret

Det kreves at lærer er en veldig bra utøvende musiker med avsluttet minimum bachelorgrad i sitt instrument (utøvende) og helst mastergrad. Norsk pedagogisk utdannelse er ikke nødvendig. Lærer må vare flink med å jobbe med barn og villig til å følge skolens undervisningsplan. Masterstudenter kan også søke. Fordel har personer som har kombinert utdanning fra Norge og utlandet. Språk- norsk.

Vi er en skole som satser på kvalitet i undervisning og trenger seriøse og kunnskapsrike lærere som gir sitt beste for å lære, motivere og inspirere elevene sine.
Vi byr på kvalitet og undervisning som stiler krav til elever men også sorger for at elevens motivasjon, glede og interesse beholdes.

Dette er en deltidsjobb som kan lett kombineres med andre frilansjobber. Musikklærerne som er tilknyttet musikkskolen er selvstendig næringsdrivende.

CV og søknad sendes til epost: post@kolibrimusikkakademi.no.
Aktuelle kandidater vil bli innkalt til prøvespill og for å holde en prøvetime med elev.

____________________________________________________

Vi har for tiden intet behov for flere lærere, men tar likevel gjerne imot henvendelser fra musikkere med master utdannelse, evt master studenter som kunne tenke seg å arbeide hos oss i framtiden som pianolærer, gitarlærer, sanglærer, cellolærer eller fiolinlærer. Undervisningsspråk er norsk. Musikklærerne som er tilknyttet musikkskolen er selvstendig næringsdrivende.
Send åpen søknad med CV til post@kolibrimusikkakademi.no