Ledige stillinger OSLO og STAVANGER

Ønsker du å jobbe på Kolibri Musikkakademi? Her er en oversikt over våre ledige stillinger og andre engasjementer hos oss:

PIANOLÆRER
åpen frist- åpen søknad

SANGLÆRER
åpen frist- åpen søknad

FIOLINLÆRER
åpen frist- åpen søknad

GITARLÆRER
åpen frist- åpen søknad

CELLOLÆRER
åpen frist- åpen søknad

MUSIKKLEK-LÆRER
åpen frist- åpen søknad

Steder:
OSLO-Bislett- Majorstua- Akker Brygge
STAVANGER– Bekkefaret

Vår rekrutteringsbase er et viktig verktøy når vi skal fylle stillinger. Registrer deg, så vil du bli kontaktet dersom det blir ledige stillinger som vi tror kan passe deg.


Les mer:

Vi utvider oss raskt og det kan plutselig hende at vi får behov for flere lærere, derfor tar vi gjerne imot din henvendelse.

Det kreves at lærer er en veldig bra utøvende musiker med avsluttet minimum bachelorgrad i sitt instrument (utøvende) og helst mastergrad. Norsk pedagogisk utdannelse er ikke nødvendig. Lærer må vare flink med å jobbe med elever (barn og voksne) og villig til å følge skolens undervisningsplan. Masterstudenter kan også søke. Fordel har personer som har kombinert utdanning fra Norge og utlandet. Språk- norsk.

Vi er en skole som satser på kvalitet i undervisning og trenger seriøse og kunnskapsrike lærere som gir sitt beste for å lære, motivere og inspirere elevene sine.
Vi byr på kvalitet og undervisning som stiler krav til elever men også sorger for at elevens motivasjon, glede og interesse beholdes.

Dette er en deltidsjobb som kan lett kombineres med andre frilansjobber. Musikklærerne som er tilknyttet musikkskolen er selvstendig næringsdrivende.
Send åpen søknad med CV til post@kolibrimusikkakademi.no
Aktuelle kandidater kan bli innkalt til prøvespill og for å holde en prøvetime med elev.

_______________________
Relaterte lenker:

Lærere