Trekkspillkurs for barn og unge

Ønsker du å spille trekkspill?
Dette er riktig sted for deg som er nybegynner, viderekomne, barn eller voksen. Vi tilbyr flere typer trekkspillkurs med forskjellige timelengde og gode priser. Våre trekkspilllærere er høy kvalifiserte, jobber etter Kolibri metoden og sørger for at elever opplever glede ved musikkmestring!
Sjekk ut vår trekkspillkurs for elever fra 6- 18 år:

Kursarrangør:
Kolibri Musikkakademi, Bislett- Oslo

Kursadresse:
Bislett, Oslo

Type:
Privatundervisning

Passer for:
nybegynnere og viderekommende elever fra 6-18 år

Varighet: 
1 semester. Hvert semester består av 5 måneder med undervisning. Høstsemester varer fra august til januar (uke 35-50 og uke 03-05). Vårsemester varer fra februar til juni (uke 06-24). Det følges i hovedtrekk grunnskolens skolerute. På helligdager og offentlige høytidsdager, samt i grunnskolens høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie gis det ingen undervisning.

Undervisningstid:
etter avtale

Målet:
Alle elever fortjener å få en god og grunnleggende musikkundervisning enten de vil bli profesjonelle musikere eller ikke. Gjennom tilpaset undervisning vil vi hjelpe elever til å utvikle sitt musikalske talent og la de oppleve gleden ved musikkmestring. Elevene lærer øvelser og stykker som er laget i et godt strukturert, systematisk program som på en enkel måte gradvis introduserer musikalske elementer som er fundamentet for kunsten å spille trekkspill. I tillegg til den klassiske literaturen læres det folketoner, valser og annet underholdningsmusikk. Undervisningen tilpasses læreforutsetningene til den enkelte elev. Undervisningen foregår på norsk, engelsk eller serbisk. Less mer om undervisningsopplegg her.

Kurset består av:

  •  Individuell trekkspillundervisning en eller to ganger per uke 20, 30 eller 40 minutter
  •  Gruppeundervisning en gang per måned 30 minutter.
  •  Konsert ved slutten av hvert semester

*For de fleste elevene anbefaler vi individuell undervisning en/to ganger per uke med 30 eller 40 minutter timelengde. Tilbud med individuell undervisning en gang per uke og timer med 20 min timelengde er laget med ønske å gjøre trekkspillndervisning mer tilgjengelig for trekkspillinteresserte elever som har begrenset tid/økonomi. Les mer om anbefalt timelengde og øving her.

Priser:
Prisene inkluderer individuelle og gruppetimer. Gruppetimer foregår en gang per måned. De er en viktig del av musikkundervisning og er sterkt anbefalte for alle elever.

Individuell undervisning en gang per uke 20min. Semesterpris (ind+ gruppe) kr 3870+650
Individuell undervisning en gang per uke 30min. Semesterpris (ind+ gruppe) kr 5310+650
Individuell undervisning en gang per uke 40min. Semesterpris (ind+ gruppe) kr 6660+650
Individuell undervisning 2x pr uke 20min. Semesterpris (ind+ gruppe) kr 7740+650
Individuell undervisning 2x pr uke 30min. Semesterpris (ind+ gruppe) kr 10620+650
Individuell undervisning 2x pr uke 40min. Semesterpris (ind+ gruppe) kr 13320+650

*Administrasjonsavgift per innsendt faktura kr 68.

Kurslærer:
prof Adam Vuckovic, se video.

Påmelding:
Påmeldingen kan skje gjennom hele året. Elevene som starter midt i semester betaler ikke hele semesteravgift (kun timene de kommer til å ha).
Før du søker les om forpliktelser og elevreglement for kurset HER.
Søkk om plass ved å fylle inn søknadsskjema.