Pianokurs for voksne

Pianokurs for voksne elever:

Kursadresse:
1. Sofies gate 3, Oslo
2. Hjalmar Johansensgt 4, Stavanger

Type:
Privatundervisning

Passer for:
voksne i alle aldre, nybegynnere og viderekommende

Varighet:
1 semester. Hvert semester består av 5 måneder med undervisning. Høstsemester varer fra august til januar (uke 35-50 og uke 03-05). Vårsemester varer fra februar til juni (uke 06-24). Det følges i hovedtrekk grunnskolens skolerute. På helligdager og offentlige høytidsdager, samt i grunnskolens høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie gis det ingen undervisning.
Undervisningstid: etter avtale

Målet:
Alle elever fortjener å få en god og grunnleggende musikkundervisning enten de vil bli profesjonelle musikere eller ikke. Gjennom tilpaset undervisning vil vi hjelpe elever til å utvikle sitt musikalske talent og la de oppleve gleden ved musikkmestring. I utgangspunktet i den klassiske litteraturen vil eleven lære øvelser og stykker som er laget i et godt strukturert, systematisk program som på en enkel måte gradvis introduserer musikalske elementer som er fundamental for kunsten å spille piano. Undervisningen tilpasses læreforutsetningene til den enkelte elev. Undervisningen foregår på norsk, engelsk eller serbisk. Less mer om undervisningsopplegg her.

Kurset består av: 
Individuell pianoundervisning en gang per uke 20, 30 eller 40 minutter.
*Vi anbefaler individuell undervisning med 30 eller 40 minutter timelengde.
NB. Det er også mulig å ha undervisning en gang i to uker eller kortere semester. Ta kontakt for nærmere beskjed om ang. priser og varighet av semester i dette tilfele.

Priser:
Individuell undervisning en gang per uke 20min. Semesterpris kr 4140
Individuell undervisning en gang per uke 30min. Semesterpris kr 5742
Individuell undervisning en gang per uke 40min. Semesterpris kr 6930
*Administrasjonsavgift per innsendt faktura kr 68.
Kurslærere: 
prof Bojana Sovilj, prof Andrijana Vuckovic, prof Adam Vuckovic, prof Noemi Utasi, prof Goedele Taveirne, prof Ivana Spremic

Påmelding:
Påmeldingen kan skje gjennom hele året. Elevene som starter midt i semester betaler ikke hele semesteravgift (kun timene de kommer til å ha).
Før du søker les om forpliktelser og elevreglement for kurset HER.
Søkk om plass ved å fylle inn søknadsskjema.