Klarinettkurs voksne

Ønsker du å spille klarinett?
Dette er riktig sted for deg som er nybegynner, viderekomne, barn eller voksen fra 8 til 104 år. Vi tilbyr flere typer klarinettkurs med forskjellige timelengde og gode priser. Våre klarinettlærere er høy kvalifiserte, jobber etter Kolibri metoden og sørger for at elever opplever glede ved musikkmestring!
Sjekk ut vår klarinettkurs for voksne elever:

Kursadresse: 
1. Sofies gate 3, Oslo

Type: 
Privatundervisning

Passer for:
voksne i alle aldre, nybegynnere og viderekommende

Varighet:
1 semester. Hvert semester består av 5 måneder med undervisning. Høstsemester varer fra august til januar (uke 35-50 og uke 03-05). Vårsemester varer fra februar til juni (uke 06-24). Det følges i hovedtrekk grunnskolens skolerute. På helligdager og offentlige høytidsdager, samt i grunnskolens høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie gis det ingen undervisning.
Undervisningstid: etter avtale

Målet:
Alle elever fortjener å få en god og grunnleggende musikkundervisning enten de vil bli profesjonelle musikere eller ikke. Gjennom tilpaset undervisning vil vi hjelpe elever til å utvikle sitt musikalske talent og la de oppleve gleden ved musikkmestring. I utgangspunktet i den klassiske litteraturen vil eleven lære øvelser og stykker som er laget i et godt strukturert, systematisk program som på en enkel måte gradvis introduserer musikalske elementer som er fundamental for kunsten å spille klarinett. Undervisningen tilpasses læreforutsetningene til den enkelte elev. Undervisningen foregår på norsk, engelsk eller serbisk. Less mer om undervisningsopplegg her.

Kurset består av: 
Individuell pianoundervisning en gang per uke 20, 30 eller 40 minutter.
*Vi anbefaler individuell undervisning med 30 eller 40 minutter timelengde.
NB. Det er også mulig å ha undervisning en gang i to uker eller kortere semester. Ta kontakt for nærmere beskjed om ang. priser og varighet av semester i dette tilfele.

Priser:
Individuell undervisning en gang per uke 20min. Semesterpris kr 4140
Individuell undervisning en gang per uke 30min. Semesterpris kr 5742
Individuell undervisning en gang per uke 40min. Semesterpris kr 6930
*Administrasjonsavgift per innsendt faktura kr 68.

Kurslærere: 
prof Stefan Soskic

Påmelding:
Påmeldingen kan skje gjennom hele året. Elevene som starter midt i semester betaler ikke hele semesteravgift (kun timene de kommer til å ha).
Før du søker les om forpliktelser og elevreglement for kurset HER.
Søkk om plass ved å fylle inn søknadsskjema.