Klarinettkurs for barn og unge

Ønsker du å spille klarinett?
Dette er riktig sted for nybegynnere og viderekomne elever fra 8-18 år. Vi tilbyr flere typer klarinettkurs med forskjellige timelengde og gode priser. Våre klarinettlærere er høy kvalifiserte, jobber etter Kolibri metoden og sørger for at elever opplever glede ved musikkmestring!
Sjekk ut vår klarinettkurs Kolibri Junior (8- 18 år):

Kursadresse: 
1. Munkedamsveien 66, Oslo

Type:
Privatundervisning

Passer for:
nybegynnere og viderekommende elever fra 8-18 år

Varighet: 
1 semester. Hvert semester består av 5 måneder med undervisning. Høstsemester varer fra august til januar (uke 35-50 og uke 03-05). Vårsemester varer fra februar til juni (uke 06-24). Det følges i hovedtrekk grunnskolens skolerute. På helligdager og offentlige høytidsdager, samt i grunnskolens høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie gis det ingen undervisning.

Undervisningstid: 
etter avtale

Målet:
Alle elever fortjener å få en god og grunnleggende musikkundervisning enten de vil bli profesjonelle musikere eller ikke. Gjennom tilpaset undervisning vil vi hjelpe elever til å utvikle sitt musikalske talent og la de oppleve gleden ved musikkmestring. I utgangspunktet i den klassiske litteraturen vil eleven lære øvelser og stykker som er laget i et godt strukturert, systematisk program som på en enkel måte gradvis introduserer musikalske elementer som er fundamental for kunsten å spille klarinett. Undervisningen tilpasses læreforutsetningene til den enkelte elev. Undervisningen foregår på norsk, engelsk eller serbisk. Less mer om undervisningsopplegg her.

For barn er det best å starte når de er åtte eller ni år fordi de må være i stand til å fysisk støtte klarinett og å ha voksne tenner. Klarinettvekt er ca 1kg og den skal støttes med tommelen som er ikke egnet for små barn. År når kan begynnes avhenger av størrelsen og styrken av barnet.

Kurset består av:

  • Individuell klarinettundervisning en eller to ganger per uke 20, 30 eller 40 minutter
  • Gruppeundervisning en gang per måned 30 minutter
  • Konsert ved slutten av hvert semester

*For de fleste elevene anbefaler vi individuell undervisning en/to ganger per uke med 30 eller 40 minutter timelengde. Tilbud med individuell undervisning en gang per uke og timer med 20 min timelengde er laget med ønske å gjøre pianoundervisning mer tilgjengelig for pianointeresserte elever som har begrenset tid/økonomi. Les mer om anbefalt timelengde og øving her.

Priser:

Semesteravgift inkluderer individuelle og gruppetimer. Gruppetimer med 30min lengde foregår en gang per måned. De er en viktig del av musikkundervisning og er sterkt anbefalte for alle elever.
Semesterpris for klarinettkurs med individuelle klarinettimer en gang i uka*:
20min kr 6390*
30min kr 7542*
40min kr 9648*
*Semesterpris for gruppetimer kommer i tillegg og er 5x kr 167,8,-
**Etableringsgebyr for nye elever (en gang) kr 529,-
For musikkkurs med klarinettimer to ganger i uka beregnes dobbelt semesterpris.
Alle nye elever får mulighet til å ha prøvetime (mer info om det videre i teksten).

Påmelding:
Påmeldingen kan skje gjennom hele året. Elevene som starter midt i semester betaler ikke hele semesteravgift (kun timene de kommer til å ha).
Før du søker les om forpliktelser og elevreglement for kurset HER.
Søkk om plass ved å fylle inn søknadsskjema.