Veien til Harmoni: Utforskning, vekst og konsertmagi hos Kolibrimusikkakademi

Veien til Harmoni: Utforskning, vekst og konsertmagi hos Kolibrimusikkakademi

I hjertet av Oslo, der tonene danser på luftens vinger, finner du Kolibrimusikkakademi – en oase for sjeler som søker harmoniens mysterier. Våre elever, fra de yngste på 4 år til de erfarne sjelene blant oss, omfavner musikkens magi med åpne armer.

I hver øvelse, hver tone som flyter fra våre instrumenter, skaper vi et symfonisk bånd som binder oss sammen. Barna, som små kolibrier, utforsker de musikalske hagene med nysgjerrighet og glede. Voksne finner tilbake til barndommens glød mens de vekker instrumentenes sjel til liv.

Neste uke vil vi løfte sløret og dele glimtene fra våre prøver og konserter med dere. Se for deg bildene av barn som synger med stjernestøv i øynene, fingrene som danser over tangentene på klaveret som om de berører hjertets strenger, og øyeblikkene av fellesskap når vi lytter til hverandres musikalske reiser. Atmosfæren er fylt av den guddommelige symfonien av latter og harmoni.

Vi inviterer deg til å bli med oss på denne magiske reisen gjennom musikkens labyrint. Velkommen til Kolibrimusikkakademi, der hvert notetrykk er en kjærlighetserklæring til livets melodi. 🎶✨🌟🎹🎤

 

konsertforberedelser,barnaøver,barnaspiller,musikkskole,kolibrimusikkakademi

Lenker

_____________________________________________________________________________________________________

Gitarkurs

Sangkurs

Pianokurs