Konsertforberedelser på Zoom- fiolin, gitar, piano, sangelever

Konsertforberedelser på Zoom- fiolinelev Rebecca, elev Nina spiller gitar, elev Mariella som singer, elev Lia på piano, elev Elias som spiller gitar og mange flere som hører på og venter på sin spilletur.

musikkskolen Oslo Stavanger, Konsertforberedelser på Zoom- fiolinelev Rebecca, elev Nina spiller gitar, elev Mariella som singer, elev Lia på piano, elev Elias som spiller gitar og mange flere som hører på og venter på sin spilletur.   🔷🔹LUKE 22!🔹🔷 Bak dagens Luke er et par bilder fra konsertforberedelser vi hadde i november med elever fra både Oslo og Stavanger musikkskoler via Zoom. Pga smitesituasjon har vi flyttet alle våre gruppetimer til Internet. selv om det var på Internet var det velykket øvelser hvor elevene har fått god kontakt med hverandre og har forberedet seg til en "live" konsert. På bildet kan vi se fiolinelev Rebecca, elev Nina spiller gitar, elev Mariella som singer, elev Lia på piano, elev Elias som spiller gitar og mange flere som hører på og venter på sin spilletur, musikkskolen Oslo, musikkskolen Stavanger

🔷🔹LUKE 22!🔹🔷
Bak dagens Luke er et par bilder fra konsertforberedelser vi hadde i november med elever fra både Oslo og Stavanger musikkskoler via Zoom. Pga smitesituasjon har vi flyttet alle våre gruppetimer til Internet. selv om det var på Internet var det velykket øvelser hvor elevene har fått god kontakt med hverandre og har forberedet seg til en «live» konsert. På bildet kan vi se fiolinelev Rebecca, elev Nina spiller gitar, elev Mariella som singer, elev Lia på piano, elev Elias som spiller gitar og mange flere som hører på og venter på sin spilletur.
🎁🎁🎁***JULETREKNING***🎁🎁🎁
Delta og få en av premiene på ønskelig kurs:
1. PREMIE 5 individuelle timer
2. PREMIE 3 individuelle timer
3. PREMIE 1 individuell time
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Bli med på følgende måte:
1. Lik innlegget både på Facebook og Instagram
2. legg igjen en kommentar på både Facebook og Instagram om hvilket kurs ønsker du å få som premie- 🎹 🎸🎤🎻
 
Velg kurset som passer deg best: 🔹PIANO🔹FIOLIN🔹GITAR🔹CELLO🔹TREKKSPILL🔹SANG🔹NOTEOPPLÆRING🔹
ps. dette gjelder både deg som har aldri spilt/sunget og deg som er erfaren
pps. om du deler dette innleget blir vi kjempeglade:)
ppps. om du tagger en venn og dere bli trukket ut, får dere begge to en premie hver 😀🎶🥰🎶
 
🎁🎁🎁Vinneren trekkes på Juleaften!🎁🎁🎁
 
🤩🤩🤩🤩🤩KOLIBRI 10 år🤩🤩🤩🤩🤩
______________________________________

Josefine (8 år) og Mihajlo (10 år) spiller piano


https://www.kolibrimusikkakademi.no/about/musikkskoler-oslo-stavanger/