Velkommen til konsert på Deichmanske bibliotek på fredag den 23. nov.

Vi inviterer gledelig alle våre foreldrene, barna, og venner til konsert på Deichmanske bibliotek på fredag den 23.november kl 17:00!????Kom og bli kjent med oss! ?Noen elever spiller sin allerførste konsert.. ?kanskje du får lyst til å lære å spille/synge selv!:) ?mer info om konserten får du på bibliotekets hjemmeside her:

Konsert med elever og lærere fra Kolibri musikkakademi

Vises!????

Kolibri musikkskole konsert, kulturskole Oslo Stavanger pianolærer musikktimer pianoundervisning sang elever spiller barna spiller lær å spille
I begynnelsen av konserten holder vi en kort presentasjon om vår musikkskole i vår avdeling i Oslo. Deretter vil barn og unge fra 5-14 år synge og spille. På programmet skal det i utgangspunktet være både klassiske og noen julesanger med solo piano, sang, fiolin, gitar og celloelever som spiller. Pianolærer, fiolinlærer, sanglærer og gitarlærer vil deretter spille og synge noen kjente og kjære julesanger sammen med alle elevene sine. Vi vil også ha en liten overraskelse med et uvanlig ensemble-orkester med voksne elever som spiller fiolin og trekkspill sammen med sin fiolin- og trekkspilllærer.
Etter konserten er avsluttet blir det koselig samling med barn og foreldrene/publikum.

 

Hyggelige sommerkonserter med elever fra Oslo og Stavanger

Musikkskolens Julekonsert i november. Vi er stolte over alle elevene som spilte- fra 5-70 år

Sommerkonsert 2017

Sommerkonserter i Oslo og Stavanger. Juni 2016