Kolibri Zoom-konsert. Mai 2021. Musikkskoler i Oslo og Stavanger

Kolibri Zoom-konsert. Mai 2021. Musikkskoler i Oslo og Stavanger

På fredag den 07. mai hadde vi enda en velykket live konsert på Zoom platform av vår musikkskolen. I år var det igjen samlet både musikkskolene i Oslo og musikkskolen i Stavanger under felles konsert.
Oppmøte var strålende med over 50 elever som deltok fra alderen 5 år til 17 år. Ved siden av å synge, spilte elevene piano, fiolin og gitar. Selv de nyeste elevene som begynte å lære å spille og synge var med.
På repertoaret kunne vi høre en stor variasjon av sjanger som inneholdte bl annet kjente barnesanger, folkesanger, pop loter, klassiske perler av Bach, Mozart, Bethoveen og Chopin, mm..
Musikkskolens konferensier var pianolæreren Maria. Maria ga utrolig mye støtte til hver eneste elev som hjalp til at alle følgte seg trygt og trivelig. Andre lærere, bl annet sang og pianolærer Daiva, gitarlærer Jonas, pianolærer Gabriella F, fiolinlærer Gabriella P følgte nøye på musikkskolens konsert. Lærerne og elevene som hørte på, vinket med norsk flag for å gi støtte til de som spiller/synger istedet for applaus.
Det var jo en magisk og inspirerende konsert-stemning selv om den var på Zoom denne gangen.

På vegne av musikkskolens stab taker vi til alle våre fantastiske

🔹elever,
🔹foreldrene og
🔹lærere
for en magisk gjennomført live Zoomkonsert!🙏❤️🎶

Kjempebra jobbet allesammen!👏👏👏😍🥰🎤🎸🎻🎹

Kos dere med konsertbilder fra nederste gallery.

 

fellesbilde, musikkskolen Oslo, musikkskolen Stavanger musikkskolen Oslo og Stavanger gitarkurs, pianokurs sangkurs, fiolinkurs
fellesbilde, musikkskolen Oslo, musikkskolen Stavanger musikkskoler Oslo og Stavanger. Gitarkurs, pianokurs, sangkurs, fiolinkurs, trekkspillkurs, klarinettkurs, cellokurs
Relaterte lenker:
https://www.kolibrimusikkakademi.no/musikkskoler-i-oslo-og-stavanger-pamelding-er-i-gang/
https://www.kolibrimusikkakademi.no/musikkundervisning-og-aktiviteter-i-host-mm/
https://www.kolibrimusikkakademi.no/sommerkurs-i-piano-gitar-sang/