Julekonserter i Oslo og Stavanger. Steder: Deichmanske bibliotek og Bekkefaret bydelshus

I år holdet vi vår femte Julekonsert i Oslo som fant sted på Deichmanske bibliotek. Vi takker bibliotekets snille folk som var fantastiske verter til oss. Elevene hadde mye glede av å presentere det som de har lært dette semestret. De spilte solo stykker, noen elever spilte sammen med sine gitarlærer og fiolinlærer, noen sang, noen presenterte firehendig musikk på piano og på slutten har de danset og sunget julesanger i et kor med lille orkester som var ledet av vår piano- og sang- lærer Ivana. Det var veldig god stemning med mange foreldre, familie og venner som kom.
I Stavanger hadde vi Julekonsert på Bekkefaret bydelshus. Der var det også flere elever som har spilt både solo stykker, i samspill og sang julesanger. Konserten var ledet av våre flinke pianolærer Goedele og fiolinlærer Mirjana.
På slutten av begge konsertene var det en liten samling med foreldrene og elever som ble litt bedre kjente med hverandre. De fikk også forsyne seg med godterier og kaker som de bakte for konserten.

Vi takker for dette semestret og gleder oss til å begynne med undervisning etter juleferien.

Minner at påmelding for nye elever er nå i gang.

Ønsker dere en riktig god jul og et godt nyttår!

Her kommer et smakebit fra konserten i Oslo- video fra elev Elias 9 år: https://www.youtube.com/watch?v=q66pEUChXjM

Her kommer et par bilder fra konsertene i Oslo og Stavanger:
     

Arkiv fra 22.12.2015