Gratulerer med dagen Norge! I dag hadde vi vår aller første Zoom-konsert

Selv om vi har nå kommet tilbake til fysisk undervisning med individuelle timer, foregår gruppeundervisning fortsatt via Internet.

I dag har vi spilt og sunget på aller første Zoom-konsert med både Oslo og Stavanger elever. Konserten gikk over alle forventninger, elevene var godt forberedte, spilte stykkene sine uten noter og med god konsentrasjon. Bravo!

musikkskolen, elevkonsert, pianotimer OSlo Stavanger, gitartimer OSlo Stavanger, fiolintimer Oslo Stavanger, pianolærer,gitarlærer, cellolærer, koronaoslo, koronastavanger, 17mai, nasjonaldag OSlo, gratulerer med dagen.jpg
Gratulerer med dagen Norge! Barn 6 år fra Oslo spiller på fiolin Frosken frikk. Zoom konsert

Dette er første gang vi klarte å ha elever fra Oslo og Stavanger på en konsert og dette er vi veldig stolte av. Pianolæreren Maria var konferensier og ga utrolig bra støtte til alle deltakerne.

To sangelever åpnet konerten med sangen Something never change fra Frozen 2.
Elever fra 5 og 6 år som har nylig lært å spille piano framførte deretterkjente og kjære norske og barnesanger som Bjornen sover, Old Mc Donald, Oscar Blekkspruten, Beveren..

Eldre elever som spiler piano i flere år allerede har spilt på piano både klasisk repertoar som Bethoven Sonatinaer, Divernoa Etyder, Bach Musette, Valser og mer populær musikk som Mamma Mia fra Abba, Billie Jean fra Michael Jackson osv.

Vår yngste sangelever som begynte å lære å synge fra 5 år sang Lille buken bruse. Eldre sangelever sunget til og med Ave Maria og Viva la via av Coldplay. Sanglæreren hørte på og ga dem stor støtte med å vinke med norskflagg.
Nybegynnere på gitar hadde lært å spille Smoke on the wather  fra Deep Purple, Proud Mary, osv.
Vi hadde også en ung 18 åring som lærte å spille fiolin som spilte for oss «Har du hørt historien»
Noen av barna som lærte å spille fiolin i fjor spilte May og may og Spurven og svanen. Fiolinlæreren følgte med på konserten med full stolthet.
Alderen for barn og unge som har spilt og sunget i dag varierte fra 5 år til 18 år.

Feier nasjonaldag

Istedet for å klappe hadde de fleste elever med seg norsk flag og vinket for å gi støtte til alle som spiller. Alt var i «17. mai humør»

👉Vi er så stolte av alle elevene som var superflinke ❤️👏👏👏
👉Vi følger også takknemlige i å kunne vare med dere i 10 år allerede 🤝🎗10 ÅR🎗2010-2020🎗

👉Vi ønsker deg en god 17.mai med mye glede og musikk 🇳🇴🎶🇳🇴🎶🇳🇴🎶❤️❤️❤️🥰🥰