Lærere

prof. Andrijana Vuckovic, grunnlegger og pianolærer Oslo

Andrijana Vuckovic har tatt master studie i utøvende piano og pedagogikk på Barratt Due Musikkinstitutt og Faculty of music art i Beograd, Serbia. Hun har flere års erfaring med undervisning av elever i alle alder i Norge og utlandet og er også godkjent pedagog av Oslo Musikklærerforening. Som styremedlem i Norske Musikklæreres Landsforbund jobber hun akktivt med utvikling av musikktalenter i Norge. I 2010 startet hun Kolibri Musikkakademi som sier velkommen til alle elever som vil lære en av mange klassiske instrumenter.


prof. Adam, pianolærer, trekkspillærer, musikkteorilærer Oslo

Adam er født i Jagodina, Serbia. Han begynte å spille trekkspill som 8 år gammel på Musikkskolen Vladimir Djordjevic (6 år) og deretter på Trekkspillskolen- Miodrag Pajic (5 år). Parallelt med trekkspill som 14 åringer begynte Vuckovic å spille piano. Det var på videregående Musikkskole- Miloje Milojevic (4 år) i programmet- Musikkmedarbeider som omfatter bl. annet intensivt pianoundervisning- 2 ganger per uke med eksamener/konserter på slutten av hvert år. Deretter tatt han studiene sine på Kunstfakultetet i Pristina, Kosovo- programmet Musikkpedagog (6 år).

Ved siden av pianoundervisning på Fakultetet, fordypet Adam seg i Solfegio- gruppeundervisning i musikk for barn som omfatter bl. annet notelære, utvikling av gehør, rytme og musikkteori. Han avsluttet Kunstfakultetet i Pristina med sin masterarbeid- Musikkundervisning for barn (Solfegio) som ble vurdert av jury og fikk den høyeste karakter (10 /A).

Adam har erfaring med undervisning i piano, trekkspill, gehør, vokal utvikling og musikkteori. På Kolibri Musikkakademi underviser han i både piano (klassisk) og trekkspill (klassisk, folk) og er kursleder for Notelære og Gehørtrening for voksne. Han underviser på norsk, engelsk eller serbisk.

Som trekkspiller har Adam hatt en rekke vellykkede konserter i Serbia og deltok på diverse konkurranser i Folkemusikk på trekkspill som resulterte med en rekke første pris år etter år. Etterhvert var han invitert til å sitte i jury for samme type konkurranser. Adam har reist i Europa og har spilt folk- taffel- underholdnings- musikk på trekkspill på restauranter og til diverse folkedans grupper. Han har spilt bl annet i Italia, Frankrike, Serbia og Norge.


Noemi Utasi - pianolærer Oslo

prof. Noemi, pianolærer Oslo

Noemi er født i Subotica, Serbia. Hun begynte å lære piano på Musikkskolen i Subotica. Hun studerte på Kunstakademi i Novi Sad, Serbia både Bachelor og Master (2008-2013). Skoleåret 2012-2013 gikk hun første året av master 2 ved Franz Liszt Musikkakademi i Budapest. For 2013-2014 hun fortsatte master på Norges Musikkhøgskole som utvekslingstudent. Hun studerte med Rita Kinka, Attila Nemethy, Balazs Fulei, Einar Henning-Smebye, Sveinung Bjelland.

Noemi finner undervisning utfordrende og spennende fordi hver elev er aneledes og timene med dem er aldri like. Dette inspirerer henne til å jobbe med undervisning.

Mellom 1999-2007 har hun vunnet første plass syv ganger i den Serbiske Nasjonal Konkurranse for Pianister og utmerkte seg på internasjonale konkurranser i Italia, i Belgia og i Ungarn. Hun fikk en pris fra den Kongelige familien Karadordevic for å ha vært den beste studenten. Året 2012/2013 ble hun valgt som en av de beste studentene i ved Kunstakademi i Novi Sad og mottok et stipend fra Azerbaijan som kalles Uzeyir Hajibeyov.


Ivana Spremic - pianolærer Oslo

prof. Ivana , pianolærer, sanglærer Oslo

Ivana er født i 1988 i Sabac, Serbia. Hun begynte å spille piano på grunn- og videregående musikkskole i Sabac. Deretter studerte Ivana på Kunstakademiet i Beograd, Serbia. Ivana avsluttet studiene i Bosnia og Hercegovina ved avdelinger for piano utøvende og pedagogikk. Som pianostudent fikk hun undervisning fra fremtredende piano pedagoger som Goara Lazic, Dragomir Bratic, Dubravka Jovicic, Jokuton Mihailovic. Ivana har deltatt i mange konkurranser i solo piano og duo, og vunnet flere priser på serbiske nasjonale konkurranser. Hun har også deltatt på Masterklasser med Svetlana Bogino, Vladimir Ogarkov, Djordje Milojkovic, Albo Valdma og Igor Lasko.

Ivana har flere års erfaring som pianolærer. Hun har undervist elever fra 4 år og oppover på både grunn- og videregående musikkskoler, på musikkbarnehage og privat. Ivanas pianoelever fikk flere priser på nasjonalle konkurranser. Hun legger vekt på korrekt teknikk og musikkteori, men også på musikalsk utvikling og personlighet til hver enkelt elev. Hun synes at det er viktig at elever lærer å kose seg med musikken.

Ved siden av piano, Ivana har flere års erfaring som vokalist og sanglærer. Hun har vart en de faste vokalistene i den populære serbiske gruppen Balkanika, også har vart vokalist for mange andre TV-kjente serbiske sangere. Ivana underviser sangelever i grunnlegende vokal teknikk og kan forberede elever for forskjellige typer sangkonkurranser som Norske talenter, Melodi Grand Prix, osv..
Spremic er veldig aktiv innen musikklivet også som komponist, kammermusikker og kordirigent.
Ivana har holdt konserter som musiker i Belgia, Østerrike, Hellas, Norge, Kina, Algerie, Tyrkia, Bulgaria, Slovenia, Motenegro, Bosnia og Hercegovina.
Ved siden av musikkutdanning har hun Bachelor i Engelsk språk og litteratur, og Master i Multikulturell og flerinternasjonal utdanning.
Etter ønske kan Ivana holde undervisning på norsk, engelsk, italiensk eller serbisk.


 

pianolærer, pianoundervisning, pianokurs, pianotimer, pianoskole

prof. Gabriella, pianolærer Oslo

«Jeg er født i 1988 i Vynohradiv, Ukraina. Jeg arvet mitt musikalsk yrke i familien min som mora og bestemora er også profesjonelle musikere. Som 6 åring, begynte jeg å lære det grunnleggende piano ved bestemor, og fortsatte piano opplæringen på grunn- og videregående musikkskole (1996-2007). Deretter ble jeg tatt opp i Lviv Nasjonal Musikk Akademi, hvor fullførte jeg bachelor- og masterstudiet på utøvende piano og pedagogikk (2008-2013). I studieårene jeg har deltatt i flere piano konkurranser med utmerkelser både som solist og akkompagnatør, og spilte mange solo konserter, blant annet med Lviv filharmoniske orkester, nylig også flere tematiske konserter ved den ungarske ambassade i Oslo.

Før jeg flyttet til Norge, underviste jeg piano for nybeginnere på kulturskolen og var akkompagnatør ved barnebalett og ved blåseinstruments klass. Jeg har også noe erfaring med babysang undervisning, og selv som har jeg egne barna, har jeg god erfaring med småbarn. Foruten underviser jeg piano for voksene, både for nybeginnere og videregående. Etter ønske, kan jeg undervise på 5 språk: norsk, engelsk, ungarsk, ukrainsk og russisk.

Mitt mål i undervisning å skape en solid grunlegg i pianospill på enkelste måte, som i fremtiden la elvene å lære selvstendig det som de ønsker. Jeg streber etter å åpne elvenes beste evnene og å gi opplevelse gjennom musikk.»


pianolærer Oslo Elena pianokurs Oslo, pianoundervisning Oslo, pianotimer Oslo, pianotimer barn OSlo, pianotimer voksne Oslo, piano lærer Oslo, piano timer Oslo, piano kurs Oslo

prof. Elena, pianolærer Oslo

Elena er utdannet ved Det Nasjonale Musikkakademiet i Sofia med mastergrad i solo piano og kammermusikk, og har vunnet en rekke priser i hjemlandet Bulgaria. Etter å ha fullført mastergraden i 2005 ble hun invitert til å arbeide som akkompagnatør og lektor i pianoakkompagnement ved Musikkakademiet og som repetitør ved New Bulgarian University. Elena har holdt konserter ved kammermusikkfestivalen i Barth, Tyskland, Den internasjonale musikkfestivalen i Varna og Art Festival i Sofia. Hun har også hatt konserter og turneer i Bulgaria, Tsjekkia, Tyskland, Hellas, Italia, Norge, England, Skottland og Irland.  Hun har gjort innspillinger for bulgarsk nasjonal-tv og nasjonal radio samt vært solist med Varna filharmoniske orkester og Akademisk symfoniorkester i Sofia.

Elena har erfaring med pianoundervisning både fra hjemmelandet sitt og Norge og har vært lærer for elever i alle alder, musikkstudenter og voksne. Hun er en positiv og sosial person som evner å inspirere elevene og skape et miljø som gjør at elever trives og viser god framgang. Etter ønske kan Elena undervise på norsk, engelsk eller bulgarsk.

____________________________________________________________________________________

gitarkurs gitarlærer Oslo gitartimer gitarundervisning gitar lærer gitarskole gitar gitarpedagog

Hans- Ole, gitarlærer Oslo

info kommer..


fiolinlærer Stavanger, fiolin lærer Stavanger, violin teacher Stavanger, violin lessons Stavanger, fiolintimer Stavanger, fiolin timer Stavanger

prof. Gabriella, fiolinlærer Stavanger

info kommer..


pianolærer Stavanger. piano lærer Stavangerjpg pianotimer stavanger, piano timer stavanger, pianoundervisning Stavanger, pianokurs stavanger, pianoskole Stavanger piano lessons Stavanger

prof. Maya, pianolærer Stavanger

Info kommer..


prof. Goedele, pianolærer Stavanger

prof. Goedele, pianolærer Stavanger

Goedele kommer fra Brugge (Belgia). Hun har studert på Koninklijk Conservatorium Brussel i 6 år med prof. Boyan Vodenitcharov og Piet Kuijken. Nå studerer hun Postgraduate Diploma – Music Performance (PDM) på Universitetet i Stavanger, med Sveinung Bjelland. Goedele har hatt masterclasses med blant andre Einar Henning Smebye, Stefan Bojsten, Rian De Waal, Jose Ribera. Hun er aktiv som solist, akkompagnatør, lærer og kammermusiker i forskjellige internasjonale ensembler. Blant konkurranser hun har deltatt i vant hun første pris i både ‘Music Live 2006′ i Brussel og ’25th Benelux flute competition’ (med kammermusik). Hun har spilt konserter i flere europeiske land: Belgia, Nederland, Tyskland, Sverige, Danmark, Island og Norge.Goedele har undervist piano i allerede 7 år, både med privatelever og på musikkskoler, barn og voksne. Hun snakker norsk, nederlandsk, engelsk og fransk. Elevene liker hennes energiske og engasjerende undervisning.

__________________________________________

pianolærer Stavanger

prof. Xiaoxu, pianolærer Stavanger

Xiaoxu er en kinesisk pianist og cembalist. Hun har spilt piano fra 4års-alderen. Hun har hatt masterprogram (2012-2014) i utøvende piano med Prof.Erling Eriksen og videreutdanning i utøvende cembalo(2015-2016)med Prof.  Lise Meling ved Universitetet i Stavanger.  Hun ble uteksaminert Bachelorgrad i utøvende piano ved Nanjing University of the Arts i Kina. Hun jobber også på Universitetet i Stavanger som piano accompianist til ballet.
Styrken til Xiaoxu i undervisning er å raskt forstå og tilpasse undervisningen til elevene, og hun tilrettelegger for hva de ønsker med musikken. Hun streber etter å gi en god opplevelse av undervisningen, og sørge for et trygt og godt læringsmiljø for elevene sine.

_________________________________________________________________

Obo og pianolærer Stavanger

prof. Maria, obo og pianolærer Stavanger

Maria begynte å spille obo i hjemlandet sitt Ukraina i Lviv da hun var 8 år gammel. I tillegg spiller hun engelsk horn og piano.
Maria har utdanning fra Norges musikkhøgskole i Oslo, Grieg akademiet i Bergen og Fakultet for utøvende kunstfag i Stavanger. Hun er en prisvinnende oboist, og har de siste årene vært innom flere av landets symfoniorkestre som vikarierende oboist. Hennes lærere har vært bl.a. Matz Pettersen, Steinar Hannevold og Erik Niord Larsen.

«Jeg har lært mye om hvordan formidle musikk til publikum, og nå brenner jeg virkelig for å formidle musikkglede til barn.»


prof. Nina Dolgintseva, cellolærer Oslo
prof. Nina, cellolærer Oslo

prof. Nina, cellolærer Oslo

Nina er russisk cellist født I Leningrad, USSR. Da hun var 9 år gammel fikk hun flere timer med Mstislav Rostropovich. I 1994 Nina og Rostropovich spilte sammen I “Symphony of the Earth” arrangert av Japansk TV. Rostropovich har vart siden da en kilde til inspirasjon for Nina.
Hun har fullført sin bachelor i ytelse og undervisning i Saint-Petesrburg, Russland, Master program på Norges Musikkhøgskolen i Oslo med professor Truls Mørk og Artist Diploma program med Natalie Clein i London, England.
Under sine studier vant Nina flere solo- og kammermusikkonkurranser i både Russland, Storbritannia og Norge. Nå jobber hun på Den Norske Opera & Ballett.
Nina har også stor interesse for undervisning og er flink til å inspirere elever. Hun har som mål i sitt undervisning å overføre håndverk og lidenskap for musikk til studentene sine.


Rita_Lynne_sanglærer sangtimer sangundervisning sangskole sangkurs

Rita, sanglærer Oslo

Rita, utøvende sanger og pedagog, er født og oppvokst i Bergen. Hun har utdannelse i sang, opera og praktisk-pedagogisk utdanning fra Norges musikkhøgskole og Operahøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo samt London, Leipzig og Zürich. Hun har solisterfaring innen opera fra blant annet Den Norske Opera & Ballett, operaen i Zürich, Opera på Skäret (Kopparberg, Sverige) og Läckö slotts opera (Lidköping, Sverige). Hun har også vært å høre ved tallrike konserter både hjemme og utenlands. Hennes engasjementer innebefatter rollen som Askepott i operaen av Rossini ved samme navn (ved Bergen Nasjonale Opera), rollen som Sæterjente i Peer Gynt (Göteborg Konserthus) og flere konserter under festivalen Grieg in Bergen.

Rita Therese Ziem har vunnet første pris i sang i Ungdommens musikkmesterskap og andre pris i Dronning Sonja nasjonale musikkonkurranse. Hun har også vært å høre ved De Unges Konsert i Grieghallen med Bergen Filharmoniske orkester. Rita Therese har mottatt sangerstipend fra Tom Wilhelmsen stiftelsen og Ruud Wallenberg stiftelsen. Høsten 2017 gjorde hun blant annet rollen som Hans i operaenHans og Grete ved Bergen Nasjonale Opera.

Ved siden av solistvirksomheten har Rita Therese undervist i sang ved Folkehøgskole, videregående skole, kulturskole, privat og er siden 2017 sanglærer ved Kolibri Musikkakademi.


prof. Galina Panayotova, fiolinlærer Oslo

prof. Galina, fiolinlærer Oslo

Galina er født i 1987 i Plovdiv, Bulgaria. Hun begynnte å spille fiolin da hun var 6 år gammel på National Musikkskole `Dobrin Petkov`, Plovdiv. Etter å ha fullført Musikkskolen, studerte Galina bachelorgrad i National Musikkakademi i Sofia, Bulgaria. Der kunne hun dellta i mange konserter og prosjekter for unge musikkere og jobbet sammtidig i New Symphony orchestra og Orpheus chamber orchestra. I 2012 tatt Galina sin mastergrad i utøvende fiolin og pedagogikk i Akademie for musikk, dans og kunst i Plovdiv, Bulgaria.
Siden 2013 har Galina jobbet med mange elever både barn og voksne i Norge. Galina er glad i å undervise elever og setter stor pris at elevene hennes trives godt på timene sine og lærer hver gang nye ting.


Nigina Kamilova Skovdahl, fiolinlærer Oslo

Nigina, fiolinlærer Oslo

Nigina ble født i Uzbekistan i 1989. Hun begynte å spille fiolin da hun var 4 år gammel. Hun har studert fiolin i Ankara, Amsterdam og studerer nå på siste år (bachelor) på Norges Musikkhøgskole i Oslo. Hun planlegger å fortsette med mastergraden høsten 2014. Ved siden av studier har hun spilt mange konserter i forskjellige land. Hun har undervist både barn og voksne, og trives godt med å lære andre å spille fiolin.

_________________________________________________________________

celolærer Stavanger

prof. Olav, cellolærer Stavanger

Olav er opptatt av å formidle inspirasjon for musikk, både utøvende og i undervisning. Utdannelsen har han fra Norges Musikkhøgskole (utøvende Bachelor) og Universitetet i Stavanger, Institutt for musikk og dans (Master, Praktisk-pedagogisk utdanning og Postgraduate Diploma). Ved siden av å studere cello har han alltid vært lidenskapelig opptatt av å undervise celloelever i alle aldre. Han har i mange år vært med å arrangere Sommermusikkskolen i Vestfold, der han har ledet et eget kammermusikk-kurs. Han har jobbet på ulike kulturskoler siden 2009.

Med rik celloerfaring skreddersyr han egne opplegg for hver elev. Han har fokus på stabil undervisning, slik at eleven skal føle at den blir sett og hørt i utviklingen med celloen.

Olav er koordinator for Unge talenter Bjergsted, med unge musikere fra hele Rogaland. Det er et samarbeid mellom Musikklinjene, Universitetet og Kulturskolen. Olav er tilknyttet flere profesjonelle ensembler og har vært fast cellist i Operaen i Kristiansund. Han er også styreleder i ny Musikk Stavanger. Vinteren 2018 turnerer han med solokonserten «Den reisende celloen», i regi av Den Kulturelle Skolesekken Stavanger.

_________________________________________________________________

Daiva sanglærer sangkurs sangtime sangundervisning sangskole

Daiva, piano og sanglærer Oslo

info kommer..
_________________________________________________________________

gitarlærer Stavanger gitartimer Stavanger, gitarkurs Stavanger, gitarundervisning Stavanger, lær å spille gitar barn Stavanger, lær å spille gitar voksne Stavanger

Paul- Erik, gitarlærer Stavanger

info kommer..