Lærere

prof. Andrijana Vuckovic, grunnlegger og pianolærer Oslo

Andrijana Vuckovic har tatt master studie i utøvende piano og pedagogikk på Barratt Due Musikkinstitutt og Faculty of music art i Beograd, Serbia. Hun har flere års erfaring med undervisning av elever i alle alder i Norge og utlandet og er også godkjent pedagog av Oslo Musikklærerforening. Som styremedlem i Norske Musikklæreres Landsforbund jobber hun akktivt med utvikling av musikktalenter i Norge. I 2010 startet hun Kolibri Musikkakademi som sier velkommen til alle elever som vil lære en av mange klassiske instrumenter.


prof. Adam, pianolærer, trekkspillærer, musikkteorilærer Oslo

Adam er født i Jagodina, Serbia. Han begynte å spille trekkspill som 8 år gammel på Musikkskolen Vladimir Djordjevic (6 år) og deretter på Trekkspillskolen- Miodrag Pajic (5 år). Parallelt med trekkspill som 14 åringer begynte Vuckovic å spille piano. Det var på videregående Musikkskole- Miloje Milojevic (4 år) i programmet- Musikkmedarbeider som omfatter bl. annet intensivt pianoundervisning- 2 ganger per uke med eksamener/konserter på slutten av hvert år. Deretter tatt han studiene sine på Kunstfakultetet i Pristina, Kosovo- programmet Musikkpedagog (6 år).

Ved siden av pianoundervisning på Fakultetet, fordypet Adam seg i Solfegio- gruppeundervisning i musikk for barn som omfatter bl. annet notelære, utvikling av gehør, rytme og musikkteori. Han avsluttet Kunstfakultetet i Pristina med sin masterarbeid- Musikkundervisning for barn (Solfegio) som ble vurdert av jury og fikk den høyeste karakter (10 /A).

Adam har erfaring med undervisning i piano, trekkspill, gehør, vokal utvikling og musikkteori. På Kolibri Musikkakademi underviser han i både piano (klassisk) og trekkspill (klassisk, folk) og er kursleder for Notelære og Gehørtrening for voksne. Han underviser på norsk, engelsk eller serbisk.

Som trekkspiller har Adam hatt en rekke vellykkede konserter i Serbia og deltok på diverse konkurranser i Folkemusikk på trekkspill som resulterte med en rekke første pris år etter år. Etterhvert var han invitert til å sitte i jury for samme type konkurranser. Adam har reist i Europa og har spilt folk- taffel- underholdnings- musikk på trekkspill på restauranter og til diverse folkedans grupper. Han har spilt bl annet i Italia, Frankrike, Serbia og Norge.


prof. Liudmila, pianolærer Oslo

Pianolærer Liudmila ble født i Soviet ( Russland). Startet å spille piano da hun var 6 år gammel. Har gått på grunn-musikkskole i 7 år. Har st­udert i Staten Kunst Kollege (hovedfag piano) i 4 år og så avsluttet Statens Uni­versitet med mastergra­d i Russland. Liudmila har delt­att flere lokale kon­kurranser som solist og akkompagnatør og vunnet flere priser. Hun​ er utdannet pianolærer og akkomp­agnatør med stor ped­agogisk erfaring fra Russland og Norge.

Liudmila jobbet og har god er­faring som pianolærer fra Russland og No­rge og underviste på kulturskoler og pri­vat.

Hun underviser i forskjellige sjang­rer, nivåer og eldegrupper og bruker på timene kjente russiske metod­iker, bl. a. Anna Ar­tobolevskaya, som br­ukes for pianounderv­isning for barn som studerer på musikkskole ved konservator­iet i Moskva. Liudmi­la underviser også i musikk teori (solf­ejio) og elevene hen­nes etter ett års in­tensiv undervisning fikk studieplass bl. a. i Lipa i England. Etter ønske kan Li­udmila undervise på norsk, engelsk, russ­isk.

________________________________________________________

 

pianolærer Oslo sanglærer Oslo, pianokurs Oslo, sangkurs Oslo, pianiundervisning OSlo, sangundervisning OSlo

prof. Anastasia, pianolærer, sanglærer Oslo

Anastasia er utdannet utøvende musiker samt piano- og sanglærer med 2 mastergrader (NTNU, Institutt for musikk, Trondheim og Academy of Arts, Russland). Hun har mange års erfaring med undervisning (musikk college og privat) og som utøvende sanger (fast stilling i 2 operahus og som frilancer). I 2007 tok hun andre plass i en internasjonal konkurranse i musikk og sang i Paris, Frankrike (Union Francaise des Artistes Musiciens). Anastasia har tatt flere masterklasser i Italia (Milano, Verona og Udine), Norge (Oslo) og Belgia (Antwerpen) for å videreutvikle sine musikkferdigheter. Siden 2009 har hun jobbet som sanglærer i musikk college og som privat sang- og pianolærer. Hennes største ønske er å dele musikkgleden med elever i alle aldre, å skape en god stemning gjennom undervisning samt å vekke genuin interesse til musikken. Hun er opptatt av å hjelpe barn og voksne med å utrykke seg gjennom musikk og sang, samt å utvikle deres musikalske evner og ferdigheter.
Anastasias undervisningsmetode kombinerer klassisk teknikk med modern tilnærming og undervisningsatmosfæren er alltid inspirerende og oppmuntrende. Hun gjør alt for at hver elev skal føle seg sett, hørt og forstått, uansett alder og tekniske evner.
Anastasia underviser i alle sjangre og hver time er skreddersydd for elevens behov. Pianoundervisning omfatter pianoteknikk, notelære, musikkteori, tekniske øvelser, besifring/akkorder og musikalitet. Hennes sangundervisningsmetode har fokus på sunn toneproduksjon, mestring av pust, resonatorbalanse, musikalitet, oppvarmingsøvelser og vibrato.


Ivana Spremic - pianolærer Oslo

prof. Ivana , pianolærer, sanglærer Oslo, permisjon

Ivana er født i 1988 i Sabac, Serbia. Hun begynte å spille piano på grunn- og videregående musikkskole i Sabac. Deretter studerte Ivana på Kunstakademiet i Beograd, Serbia. Ivana avsluttet studiene i Bosnia og Hercegovina ved avdelinger for piano utøvende og pedagogikk. Som pianostudent fikk hun undervisning fra fremtredende piano pedagoger som Goara Lazic, Dragomir Bratic, Dubravka Jovicic, Jokuton Mihailovic. Ivana har deltatt i mange konkurranser i solo piano og duo, og vunnet flere priser på serbiske nasjonale konkurranser. Hun har også deltatt på Masterklasser med Svetlana Bogino, Vladimir Ogarkov, Djordje Milojkovic, Albo Valdma og Igor Lasko.

Ivana har flere års erfaring som pianolærer. Hun har undervist elever fra 4 år og oppover på både grunn- og videregående musikkskoler, på musikkbarnehage og privat. Ivanas pianoelever fikk flere priser på nasjonalle konkurranser. Hun legger vekt på korrekt teknikk og musikkteori, men også på musikalsk utvikling og personlighet til hver enkelt elev. Hun synes at det er viktig at elever lærer å kose seg med musikken.

Ved siden av piano, Ivana har flere års erfaring som vokalist og sanglærer. Hun har vart en de faste vokalistene i den populære serbiske gruppen Balkanika, også har vart vokalist for mange andre TV-kjente serbiske sangere. Ivana underviser sangelever i grunnlegende vokal teknikk og kan forberede elever for forskjellige typer sangkonkurranser som Norske talenter, Melodi Grand Prix, osv..
Spremic er veldig aktiv innen musikklivet også som komponist, kammermusikker og kordirigent.
Ivana har holdt konserter som musiker i Belgia, Østerrike, Hellas, Norge, Kina, Algerie, Tyrkia, Bulgaria, Slovenia, Motenegro, Bosnia og Hercegovina.
Ved siden av musikkutdanning har hun Bachelor i Engelsk språk og litteratur, og Master i Multikulturell og flerinternasjonal utdanning.
Etter ønske kan Ivana holde undervisning på norsk, engelsk, italiensk eller serbisk.


 

pianolærer, pianoundervisning, pianokurs, pianotimer, pianoskole

prof. Gabriella, pianolærer Oslo

«Jeg er født i 1988 i Vynohradiv, Ukraina. Jeg arvet mitt musikalsk yrke i familien min som mora og bestemora er også profesjonelle musikere. Som 6 åring, begynte jeg å lære det grunnleggende piano ved bestemor, og fortsatte piano opplæringen på grunn- og videregående musikkskole (1996-2007). Deretter ble jeg tatt opp i Lviv Nasjonal Musikk Akademi, hvor fullførte jeg bachelor- og masterstudiet på utøvende piano og pedagogikk (2008-2013). I studieårene jeg har deltatt i flere piano konkurranser med utmerkelser både som solist og akkompagnatør, og spilte mange solo konserter, blant annet med Lviv filharmoniske orkester, nylig også flere tematiske konserter ved den ungarske ambassade i Oslo.

Før jeg flyttet til Norge, underviste jeg piano for nybeginnere på kulturskolen og var akkompagnatør ved barnebalett og ved blåseinstruments klass. Jeg har også noe erfaring med babysang undervisning, og selv som har jeg egne barna, har jeg god erfaring med småbarn. Foruten underviser jeg piano for voksene, både for nybeginnere og videregående. Etter ønske, kan jeg undervise på 5 språk: norsk, engelsk, ungarsk, ukrainsk og russisk.

Mitt mål i undervisning å skape en solid grunlegg i pianospill på enkelste måte, som i fremtiden la elvene å lære selvstendig det som de ønsker. Jeg streber etter å åpne elvenes beste evnene og å gi opplevelse gjennom musikk.»


pianolærer Oslo Elena pianokurs Oslo, pianoundervisning Oslo, pianotimer Oslo, pianotimer barn OSlo, pianotimer voksne Oslo, piano lærer Oslo, piano timer Oslo, piano kurs Oslo

prof. Elena, pianolærer Oslo

Elena er utdannet ved Det Nasjonale Musikkakademiet i Sofia med mastergrad i solo piano og kammermusikk, og har vunnet en rekke priser i hjemlandet Bulgaria. Etter å ha fullført mastergraden i 2005 ble hun invitert til å arbeide som akkompagnatør og lektor i pianoakkompagnement ved Musikkakademiet og som repetitør ved New Bulgarian University. Elena har holdt konserter ved kammermusikkfestivalen i Barth, Tyskland, Den internasjonale musikkfestivalen i Varna og Art Festival i Sofia. Hun har også hatt konserter og turneer i Bulgaria, Tsjekkia, Tyskland, Hellas, Italia, Norge, England, Skottland og Irland.  Hun har gjort innspillinger for bulgarsk nasjonal-tv og nasjonal radio samt vært solist med Varna filharmoniske orkester og Akademisk symfoniorkester i Sofia.

Elena har erfaring med pianoundervisning både fra hjemmelandet sitt og Norge og har vært lærer for elever i alle alder, musikkstudenter og voksne. Hun er en positiv og sosial person som evner å inspirere elevene og skape et miljø som gjør at elever trives og viser god framgang. Etter ønske kan Elena undervise på norsk, engelsk eller bulgarsk.

____________________________________________________________________________________

gitarkurs gitarlærer Oslo gitartimer gitarundervisning gitar lærer gitarskole gitar gitarpedagog

prof. Hans- Ole, gitarlærer Oslo

Hans-Ole kommer fra Moss, og jobber som utøvende klassisk gitarist, el-gitarist, låtskriver og pedagog. Han har en Bachelorgrad i utøvende klassisk gitar fra Norges Musikkhøgskole, og holder nå på med sin mastergrad. Han begynte å spille gitar da han var 5 år og har spilt klassisk og el-gitar parallelt hele veien. Han har turnert i Norge, Spania og Tyskland med bandet AWAY, og er nå aktuell med bandet Divest. Som klassisk gitarist har han vært solist med Det Norske Blåseensemblet, vunnet flere 1. priser på Ungdommens Musikkmesterskap og spilt konserter i Norge og Spania. Han er nå aktiv med flere kammermusikkprosjekter.

Hans-Ole ønsker å skape et inspirerende miljø, hvor elevene kan utforske instrumentet og musikken med mestringsfølelse. Med hans brede musikalske bakgrunn, blir undervisningen hans svært tilpasset enkeltelevens interesser, og underviser alle stilarter med stor entusiasme.

____________________________________________________________________

Magnus gitarlærer Oslo, gitartimer OSlo, gitarkurs Oslo, gitarpedagog Oslo, gitarskole Oslo

Jonas, musikklek og gitarlærer Oslo

Jonas er født og oppvokst i Bærum, der han i en alder av 8 år begynte å spille gitar i kulturskolen. Han har videre gått på musikklinja på Rud vgs. der han ble aktuell som visemusiker. I løpet av tiden på Rud spilte han flere gigs i ulike sammenhenger, blant annet opptrådte han på She Future konferansen i 2017. I dag er Jonas student i musikkpedagogikk ved Norges Musikkhøgskole. Der går han under den tyske gitaristen Eva Beneke, samt tar timer med Ricardo Gallén, professor i gitar i Weimar. Tidligere har Jonas jobbet som gitarlærer på diverse musikkskoler i Oslo, i tillegg til Kolibri musikkakademi, vikar i gitar på Eidsvoll kulturskole og vikar i musikkhistorie, musikkteoriteori og gitar ved rud vgs.

I 2020 deltok han som taler på New Time Music konferansen i Litauen med fokus på digital undervisning og lavforsinkelsesapplikasjoner, og er aktuell som paneldeltaker på gitarlærer konferansen i Oslo 2021 med verktøy i digital musikkundervisning som hovedfokus. Jonas har også fremtidige planer med konsertarrangører i Frankrike om en konsertserie så snart det blir mulig.

Jonas har flere års erfaring som gitarlærer og musikkpedagog i Norge. Som pedagog så brenner han for at formidle sitt interesse for gitar og musikk videre til elevene.  Hvor de kan trives godt på timene sine. Med fokus på at han hjelper dem med at utvikles musikalsk og teknisk på instrumentet. Gjennom tilpasset undervisning får de en god og grunnleggende musikkundervisning, der de kan utvikle sin talent. Det brukes klassisk og annen gitar-repertoar for at eleven skall få føle gleden av musikkmestring og langsiktig progresjon på instrumentet.


fiolinlærer Stavanger, fiolin lærer Stavanger, violin teacher Stavanger, violin lessons Stavanger, fiolintimer Stavanger, fiolin timer Stavanger

prof. Gabriella, fiolinlærer Stavanger

info kommer..


Pianolærer trekkspillærer Alexey, pianotimer Oslo, trekkspilltimer OSlo, knappetrekkspill Oslo, digitartrekkspill OSlo, musikkakolen lærer, musikkskole Oslo Bislett Majorstua, private timer i musikk, lær å spille piano, lær å spille trekkspill, piano lessons, accordion lessons, music school OSlo

Alexey, pianolærer, trekkspillærer, gitarlærer musikkteorilærer Oslo

Alexey ble født i Vitebsk i Hviterussland. Helt siden barndommen har han alltid hatt musikken rundt ham. Allerede som liten, da han var 4 år, begynte han å ta pianotimer. Senere gikk Alexey på musikkskole i 9 år hvor han hadde undervisning i piano, trekkspill og gitar. Parallelt tok han timer i dypere musikkteori, piano og trekkspill på musikk konservatoriet i Vitebsk. Etter at han flyttet til Norge (Førde) med familien som 15 åring hadde Alexey pianotimer med russisktalende flinke pianolærer Elena Sirnes. Deretter studerte ham piano i 5 år i Bergen ved Griegakademiet med Audun Kayser som hovedlærer.
Som utøver har han deltatt i mange masterclasser med kjente pianister som Håvard Gimse, Lovro Pogorelich, Konstantin Bogino og andre. Alexey har også deltatt i ulike konkurranser i både piano og trekkspill i Russland, Hviterussland, Italia og Norge.

I tillegg til sin lidenskap som utøvende musiker, finner Alexey stor inspirasjon i å undervise andre. Med en bakgrunn med over 20 år som elev ønsker han å dele sin kunnskap og erfaring.

Alexey underviser hovedsakelig i piano, og kan også gi timer i knappetrekkspill, gitar og musikkteori. Han kan undervise på norsk, engelsk, russisk.

_________________________________________________________

prof. Goedele, pianolærer Stavanger

prof. Goedele, pianolærer Stavanger

Goedele kommer fra Brugge (Belgia). Hun har studert på Koninklijk Conservatorium Brussel i 6 år med prof. Boyan Vodenitcharov og Piet Kuijken. Nå studerer hun Postgraduate Diploma – Music Performance (PDM) på Universitetet i Stavanger, med Sveinung Bjelland. Goedele har hatt masterclasses med blant andre Einar Henning Smebye, Stefan Bojsten, Rian De Waal, Jose Ribera. Hun er aktiv som solist, akkompagnatør, lærer og kammermusiker i forskjellige internasjonale ensembler. Blant konkurranser hun har deltatt i vant hun første pris i både ‘Music Live 2006′ i Brussel og ’25th Benelux flute competition’ (med kammermusik). Hun har spilt konserter i flere europeiske land: Belgia, Nederland, Tyskland, Sverige, Danmark, Island og Norge.Goedele har undervist piano i allerede 7 år, både med privatelever og på musikkskoler, barn og voksne. Hun snakker norsk, nederlandsk, engelsk og fransk. Elevene liker hennes energiske og engasjerende undervisning.

__________________________________________

pianolærer Stavanger

prof. Xiaoxu, pianolærer Stavanger

Xiaoxu er en kinesisk pianist og cembalist. Hun har spilt piano fra 4års-alderen. Hun har hatt masterprogram (2012-2014) i utøvende piano med Prof.Erling Eriksen og videreutdanning i utøvende cembalo(2015-2016)med Prof.  Lise Meling ved Universitetet i Stavanger.  Hun ble uteksaminert Bachelorgrad i utøvende piano ved Nanjing University of the Arts i Kina. Hun jobber også på Universitetet i Stavanger som piano accompianist til ballet.
Styrken til Xiaoxu i undervisning er å raskt forstå og tilpasse undervisningen til elevene, og hun tilrettelegger for hva de ønsker med musikken. Hun streber etter å gi en god opplevelse av undervisningen, og sørge for et trygt og godt læringsmiljø for elevene sine.

_________________________________________________________________

Obo og pianolærer Stavanger

prof. Maria, obo og pianolærer Stavanger

Maria begynte å spille obo i hjemlandet sitt Ukraina i Lviv da hun var 8 år gammel. I tillegg spiller hun engelsk horn og piano.
Maria har utdanning fra Norges musikkhøgskole i Oslo, Grieg akademiet i Bergen og Fakultet for utøvende kunstfag i Stavanger. Hun er en prisvinnende oboist, og har de siste årene vært innom flere av landets symfoniorkestre som vikarierende oboist. Hennes lærere har vært bl.a. Matz Pettersen, Steinar Hannevold og Erik Niord Larsen.

«Jeg har lært mye om hvordan formidle musikk til publikum, og nå brenner jeg virkelig for å formidle musikkglede til barn.»


prof. Nina Dolgintseva, cellolærer Oslo
prof. Nina, cellolærer Oslo

prof. Nina, cellolærer Oslo

Nina er russisk cellist født I Leningrad, USSR. Da hun var 9 år gammel fikk hun flere timer med Mstislav Rostropovich. I 1994 Nina og Rostropovich spilte sammen I “Symphony of the Earth” arrangert av Japansk TV. Rostropovich har vart siden da en kilde til inspirasjon for Nina.
Hun har fullført sin bachelor i ytelse og undervisning i Saint-Petesrburg, Russland, Master program på Norges Musikkhøgskolen i Oslo med professor Truls Mørk og Artist Diploma program med Natalie Clein i London, England.
Under sine studier vant Nina flere solo- og kammermusikkonkurranser i både Russland, Storbritannia og Norge. Nå jobber hun på Den Norske Opera & Ballett.
Nina har også stor interesse for undervisning og er flink til å inspirere elever. Hun har som mål i sitt undervisning å overføre håndverk og lidenskap for musikk til studentene sine.


Rita_Lynne_sanglærer sangtimer sangundervisning sangskole sangkurs

prof. Rita, sanglærer Oslo

Rita, utøvende sanger og pedagog, er født og oppvokst i Bergen. Hun har utdannelse i sang, opera og praktisk-pedagogisk utdanning fra Norges musikkhøgskole og Operahøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo samt London, Leipzig og Zürich. Hun har solisterfaring innen opera fra blant annet Den Norske Opera & Ballett, operaen i Zürich, Opera på Skäret (Kopparberg, Sverige) og Läckö slotts opera (Lidköping, Sverige). Hun har også vært å høre ved tallrike konserter både hjemme og utenlands. Hennes engasjementer innebefatter rollen som Askepott i operaen av Rossini ved samme navn (ved Bergen Nasjonale Opera), rollen som Sæterjente i Peer Gynt (Göteborg Konserthus) og flere konserter under festivalen Grieg in Bergen.

Rita Therese Ziem har vunnet første pris i sang i Ungdommens musikkmesterskap og andre pris i Dronning Sonja nasjonale musikkonkurranse. Hun har også vært å høre ved De Unges Konsert i Grieghallen med Bergen Filharmoniske orkester. Rita Therese har mottatt sangerstipend fra Tom Wilhelmsen stiftelsen og Ruud Wallenberg stiftelsen. Høsten 2017 gjorde hun blant annet rollen som Hans i operaenHans og Grete ved Bergen Nasjonale Opera.

Ved siden av solistvirksomheten har Rita Therese undervist i sang ved Folkehøgskole, videregående skole, kulturskole, privat og er siden 2017 sanglærer ved Kolibri Musikkakademi.


prof. Galina Panayotova, fiolinlærer Oslo

prof. Galina, fiolinlærer Oslo

Galina er født i 1987 i Plovdiv, Bulgaria. Hun begynnte å spille fiolin da hun var 6 år gammel på National Musikkskole `Dobrin Petkov`, Plovdiv. Etter å ha fullført Musikkskolen, studerte Galina bachelorgrad i National Musikkakademi i Sofia, Bulgaria. Der kunne hun dellta i mange konserter og prosjekter for unge musikkere og jobbet sammtidig i New Symphony orchestra og Orpheus chamber orchestra. I 2012 tatt Galina sin mastergrad i utøvende fiolin og pedagogikk i Akademie for musikk, dans og kunst i Plovdiv, Bulgaria.
Siden 2013 har Galina jobbet med mange elever både barn og voksne i Norge. Galina er glad i å undervise elever og setter stor pris at elevene hennes trives godt på timene sine og lærer hver gang nye ting.


Fiolinlærer Oslo Aida, fiolinkurs, fiolintimer, fiolinundervidsning, violin lessons, musikkkolen, music school, sommerkursOslo fiolin

prof. Aida, fiolinlærer Oslo

Aida har mastergrad i fiolin og orkester artist utdannelse fra statens Konservatoriet i Baku, Aserbajdsjan. Hun har 26 års erfaring som fiolinlærer både for barn i alderen 6 til 18 år og godt voksne elever. Elevene Aida har undervist i fiolin har deltatt i både nasjonale og internasjonale konkurranser og oppvisninger. Flere av dem har vunnet pris for innsatsen sin og i tillegg fått skryt av den verdensberømte musiker M. Rostropovich. Hvert år har flere av hennes elever blitt valgt ut til å spille i Statens symfoniorkester som solister.

Aida har spilt fiolin, bratsj og piano siden sin barndom, og har deltatt i en rekke konkurranser og oppvisninger i hjem-og utland. Hun har bred erfaring med fiolinensembler, barneorkestre, pianoundervisning og gruppeundervisning.

Aida er flink lærer som får raske og gode tillitsforhold til elevene sine.

I tillegg til å lære bort fiolin har Aida også mange års erfaring med undervisning av barn, unge og voksne i bratsj og piano på alle nivåer. Aida kan undervise på norsk, russisk, azeri, tyrkisk.


Nigina Kamilova Skovdahl, fiolinlærer Oslo

Nigina, fiolinlærer Oslo

Nigina ble født i Uzbekistan i 1989. Hun begynte å spille fiolin da hun var 4 år gammel. Hun har studert fiolin i Ankara, Amsterdam og studerer nå på siste år (bachelor) på Norges Musikkhøgskole i Oslo. Hun planlegger å fortsette med mastergraden høsten 2014. Ved siden av studier har hun spilt mange konserter i forskjellige land. Hun har undervist både barn og voksne, og trives godt med å lære andre å spille fiolin.

_________________________________________________________________

Jenni-cellolærer-Stavanger-cellotimer-med-cellopedagoog-Stavanger-cellokurs-Stavanger-celloundervisning-Stavanger-lær-å-spille-cello-i-Stavanger

prof. Jenni, cellolærer Stavanger

Jenni er finsk cellist, musikkpedagog og konsertprodusent. Hun ble uteksaminert fra bachelorstudier i cello i Helsingfors 2012 med beste karakterer i cellospilling og pedagogiske fag, og i 2019 fullførte hun sin mastergrad ved Universitet i Stavanger. I masterklasser hun har tatt cellotimer og studert med cellister som Torleif Thedeen, Fans Helmersson, Natalia Clein, Marko Ylönen og Hannu Kiiski.

Jenni har spilt cello i Stavanger symfoniorkester, Turku filharmoniske og andre profesjonelle kammermusikk- og orkesterproduksjoner på festivaler og forskjellige konsertserier i Finland, Estland og Russland. I Norge har hun spilt i sommerkonsertserien til Stavanger Konserthus (2017, 2019) og samarbeider med pianisten Kristina S C. Jenni har også opptrådt som solist og fått flere stipender for egne konsertproduksjoner.

_________________________________________________________________

Daiva sanglærer sangkurs sangtime sangundervisning sangskole

prof. Daiva, piano og sanglærer Oslo

info kommer..
_________________________________________________________________

gitarlærer Stavanger gitartimer Stavanger, gitarkurs Stavanger, gitarundervisning Stavanger, lær å spille gitar barn Stavanger, lær å spille gitar voksne Stavanger

prof. Paul- Erik, gitarlærer Stavanger

Paul-Erik begynte å spille klassisk gitar som 9-åring i den prestisjetunge Aust-Helsinki Musikkinstituten, der han spilte slutteksamen med høyeste karakter. Han fullførte bachelorgrad med høyeste karakter i Metropolia University of Applied Sciences i Helsinki, med gitarist, komponist og kunstner Juan Antonio Muro og Petri Kumela, en av de mest velkjente gitaristene i Finland. Senere har han også studert på masternivå ved Norges Musikkhøgskole med Erik Stenstadvold, Otto Tolonen og Ricardo Gallén.

Paul-Erik er en aktiv utøver som har deltatt både i solist- og kammermusikerrollen i ulike musikalske konstellasjoner, prosjekter og festivaler, inkludert Tampere Biennale og Ajassa! -festival. Mye av hans erfaring som kammermusiker har involvert samtidsmusikk, inkludert finske urfremføringer. Han har spilt ved flere kjente scener i Finland, samt i Norge og Sør-Korea. Han spiller også regelmessig i duo med cellist Jenni W og komponerer musikk, som har vært publisert av Productions Productions D’Oz (Kanada) og Bergmann Edition (Danmark). Han har også vært med i produksjon av Valoa – konsertserien.

____________________________________________________________

 

cellolærer Maria, cellotimer OSlo, cellokurs Oslo, musikkskolen cello, lær å spille cello, cellotimer OSlo cello voksen oslo

prof. Maria, cellolærer Oslo

Maria begynte å spille cello som 7 år gammel på Musikkskole «Padre Antonio Soler» i Madrid. Hun har studert cello og pedagogikk Bachelor i Rotterdam og deretter avsluttet hun sin mastergrad i utøvende cello ved Norges Musikkhøgskole med Aage Kvalbein og Audun Sandvik.
Maria har spilt i mange festivaler med flere orkester og ensembles som:
Nederlands Jeugd Orkest- konsert i Het Concertgebouw, Gaudeamus Festival (Utrecht), Gergiev Festival 2015- konsert i De Doelen (Rotterdam), Only Connect Festival 2017(Oslo)-spilte konsert med Paal Nilsen Love and Large Unit,  Ostrava New Music Festival.

Maria har undervist ved musikkskoler og private elever de siste fem årene. Hun har undervist elever fra 6 år til 70 år.

 

________________________________________________________

klarinettlærer Morta, klarinettimer Oslo, klarinettundervisning, klarinettkurs oslo, klarinet leksjoner

prof. Morta, klarinettlærer Oslo

Morta er født i Litauen. Hun begynte å spille klarinett som 11 år gammel og redan etter to år kom hun in til en prestigios internasjonal vidaregåendeskole i
Manchester (Stor Britanien) Chethams school of music, der begynte hennes internasjonal karriere som utøvende musiker.

Som klarinettist har Morta stor erfaring med konserter på internasjonal basis ,og deltok på diverse konkurranser (Norge, Sverige, Tyskland , Østerrike, Litauen, Stor Britanien, Frankrike) som resulterte med en flere pris år etter år. Etterhvert ble hun valgt til å studere sin Bachelor i Litauen

( Utøvende musiker og pedagogi studier) , derfra tok hun utbytte til Kongelige musikkhøgskole i Stockholm med Hermann Stefansson som lærer , sen tok hun en til Bachelor vid Norges musikkhøgskole , i førsteamanuensis Bjørn Nyman sin klass.

Vid siden av klarinett Morta har et brede erfaring som klarinettinstruktør på flere musikkskoler i Oslo.

Parallelt med klarinett kan Kacion spille piano på utøvende nivå og har konsert erfaring.

________________________________________________________

Pianolærer Stavanger Hessam. Kolibri musiskkakolen Stavanger pianotimer piano

prof. Hesam, pianolærer Stavanger

Pianolærer Hesam kommer fra Iran. Han begynte å spille piano da han var 7 årgammel. Han avsluttet bachelorgrad i piano på UniversitetetiTeheran, fakultet for musikk, deretter mastergrad i utøvende piano på Universitetet i Stavanger. Året 2020 begynte Hesam sin Postgraduate diploma i utøvende piano på Universitetet i Stavanger. Han har deltatt på masterklasser med flere anerkjente pianister som Jorun Marie Bratlie, Stefan Bojsten, Viktor Valkov, Håkon Austbø, Katya Apekisheva og flere..
Hesam har erfaring i både konsert framføring og pianoundervisning. Han jobbet
som akkompagnatør da hanboodei Iran. Han har også spilt kammermusikk og solo piano på en rekke konserter både isitt land og i Norge, Stavanger.
Ved siden av utøvende piano har Hesam flere års erfaring i pianoundervisning. Han er en hyggelig og pålitelig pianolærer som gledelig deler sit brede pianokunnekap i sin pianoundervisning. Han trives like godt med å undervisne barn, voksne og godt voksne elever. Hør gjerne Hesam spille piano her:
https://www.youtube.com/channel/UCCNsLjGnwL6imFLzFn5RJHQ/videos

___________________________________________________________

Virginija pianolærer Stavanger, pianotimer Stavanger, pianokurs Stavanger, pianoundervisning Stavanger, pianolærer Stavanger, sangtimer Stavanger, sangkurs Stavanger, sangundervisning Stavanger, pianopedagog, sangpedagog, musikkskolen

prof. Virginija, pianolærer, sanglærer, musikkteorilærer Stavanger

Virginija har tatt master studie som Musikklærer-kordirigent, hovedinstrument: piano
ved Lithuanian Academy of Music and Theatre og har godkjenning som lærer i Norge fra
Utdanningsdirektoratet, Oslo 2016. Hun har tatt 4 årsstudium ved Panevezys Pedagogisk
Musikkskole, Litauen som Pianolærer og akkompagnatør som kulturskolelærer. Hun har
Mastergrad i Pedagogikk ved Vytautas Magnus University, Litauen og Kirkemusikk-Kantor
utdanning fra NTNU Institutt for Musikk, Trondheim.
Virginija har lang erfaring med undervisning i piano, sang og musikkteori av elever i
alle aldrer: «jeg har hjulpet flere av mine elever med å lære å spille piano, å synge, å dirigere, å lese noter, og jeg har fått tilbakemeldinger fra elevenes foreldre at jeg er flink og tålmodig. Selv synes jeg det er veldig spennende å finne ut hvordan en kan fort lære noter og kan spille piano eller synge (eller litt komponere musikk).»
Virginija kan undervise på norsk, russisk eller litauisk.